Fotografia en curs

L’Institut Menéndez y Pelayo es troba en un lloc singular, amb un passat molt ric i ple de canvis. Mestres i Fossas va crear per a l’antic edifici de la Mútua Escolar Blanquerna uns espais que encara avui són vigents i ens evoquen l’arquitectura racionalista dels anys trenta.

En el taller Fotografia en curs, alumnes del quart d’ESO hem fet un recorregut per diferents racons del centre, llocs que ens han semblat d’interès.

Durant el curs 2012-13, amb el guiatge del reconegut fotògraf  Ferran Freixa hem fet un interessant exercici d’observació d’espais i formes, des dels detalls més antics fins als elements més recents, i hem après noves tècniques i valoracions. En l’enllaç següent podeu comprovar el resultat.

http://www.fotografiaencurs.org/ca/node/1752

 

Al llarg del segon i tercer trimestre de 2014, alumnes de 4rt d’ESO de l’Institut Menéndez y Pelayo han tornat a participar en un nou taller de fotografia, enguany conduït pel fotògraf Joan Villaplana. En el següent enllaç podeu veure el resultat del treball, publicat amb el nom “Velut Umbra, tempus..“:

https://vimeo.com/101083433

Velut Umbra, tempus… Taller de fotografia de Joan Villaplana a l’Institut Menéndez y Pelayo, en el marc de Fotografia en curs from Fotografia en curs on Vimeo.