IOC

L’institut Obert de Catalunya (IOC) és un centre públic singular per a la impartició específica dels ensenyaments universitaris no obligatoris en la modalitat no presencial. En aquest institut es pot realitzar l’estudi en format no presencial, però també existeix la possibilitat de cursar dues matèries, com a màxim, si s’està matriculat a un centre d’ensenyament post obligatori de format presencial.

Durant diversos anys en el nostre centre hem fet servir aquesta plataforma per donar una flexibilitat extra al nostre alumnat, i d’aquesta manera l’alumna pot cursar assignatures que són coincidents dintre del nostre format presencial, o fins i tot té la possibilitat de poder cursar assignatures que, com a centre, no podem oferir. D’aquesta manera deixem que l’alumne triï les matèries que més li convé, i entenem aquesta opció, com una eina valuosa perquè el nostre alumnat pugui desenvolupar el seu currículum acadèmic més lliurament, fet que el beneficiarà personalment.

A partir del curs 21-22 l’institut Obert de Catalunya, tal com va expressar en el decret 57/2020 de 19 de maig, va decidir cobrar un import de matrícula de 15 euros per assignatura i semestre matriculat, per la qual cosa el cost serà de 30 euros per assignatura a l’any. Tots aquells alumnes que estigueu matriculats al nostre centre, i tingueu alguna assignatura matriculada a l’IOC rebreu un usuari i contrasenya per poder entrar a realitzar la formació on-line a la següent direcció clickant a

ENTRA AL CAMPUS:

https://ioc.xtec.cat/educacio/

Les classes d’aquest primer quadrimestre comencem de 21 de setembre. Per qualsevol dubte contacteu amb coordinació de batxillerat del centre.

 

Calendari IOC Batxillerat Curs 23-24

BATX