Text legal

TEXT LEGAL.-INSTITUT MENÉNDEZ Y PELAYO

AVÍS DE CONTINGUTS INADEQUATS

En cas que es detectés qualsevol errada o mena de contingut inadequat us agrairem que ens ho feu saber per tal que procedim a comprovar-ho i a modificar-ho o retirar-ho, si escau. Teniu a la vostra disposició l’adreça a8013226@xtec.cat per informar-nos de la incidència.

DRETS D’IMATGE

Aquest web vol ser un reflex de la vida del nostre centre. L’ànima en són les persones (alumnes, professorat, personal d’administració i famílies). Per aquesta raó, en moltes pàgines apareixen retratats membres de la comunitat educativa. Tanmateix, si alguna persona que apareix a les fotos vol que siguin retirades del web, poden sol·licitar-ho omplint el corresponent formulari que trobaran a la seva disposició a la secretaria del centre.

ENLLAÇOS EXTERNS

Així mateix, l’institut Menéndez y Pelayo no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’institut. Tanmateix, us agrairem molt que ens notifiqueu qualsevol irregularitat que hi aprecieu per tal que puguem esmenar l’error de la manera que escaigui.

CORREU ELECTRÒNIC

Recordeu que els missatges rebuts a través d’aquest sistema no consten a efectes oficials de notificicació. Per tant, el centre no es compromet a respondre’ls.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de l’Institut Menéndez y Pelayo o d’algun organisme vinculat a aquest, o de terceres persones que n’hagin autoritzat l’ús dels continguts a l’esmentat lloc, l’autoria dels quals es fa constar a les pàgines corresponents.