ENQUESTA SAVE THE CHILDREN

Des de save the children ens han fet partíceps d’una iniciativa molt interessant. S’ha obert un qüestionari per recollir els punts de vista de nens, nenes i adolescents sobre com es gasta els diners en relació dels seus drets. L’enquesta està pensada per a tots els nens menors de 18 anys i és totalment anònima.

Data límit per realitzar l’enquesta: 31 de Gener de 2015.

Enllaç directe a l’enquesta

VOLS SABER MÉS?

Child Rights Connect i altres socis estan treballant en un estudi sobre com els governs gasten diners.
Són un equip d’investigadors del Centre dels Drets de l’Infant a la Universitat Queen de Belfast (Irlanda del Nord).

Es va treballar amb un grup de joves per crear aquesta enquesta, juntament amb l’ajuda de tots els socis.

Quin és el propòsit de l’enquesta?

L’enquesta li preguntarà algunes preguntes sobre els seus punts de vista sobre com els governs gasten diners per mantenir les sevespromeses als nens. Estan convidant als nens de tot el món a participar en aquesta enquesta. Les respostes proporcionades s’inclouran en l’assessorament enviat per les Nacions Unides als governs de tot el món.

Si l’alumne decideix participar en l’enquesta, la informació que proporcioni serà enviat a Karen. Ella és una de les investigadores del Centre dels Drets de l’Infant. Karen analitzarà totes les respostes a l’enquesta. Després, l’equip escriu els resultats en els informes (aquests informes no inclouran el nom de l’infant – totes les seves respostes seran anònimes).

 

Els ànims de Jorge Cardona:

“El meu nom és Jorge Cardona, treballo per al Comitè dels Drets de l’Infant de Nacions Unides. En nom de la Comissió m’agradaria donar les gràcies per trobar el temps per completar aquesta enquesta i assegurar-los que ens comprometem a portar els seus punts de vista de debò” .